Turvatekniikan asiantuntija

Pirkanmaan Käyttölukko Oy on vuonna 1988 perustettu Abloy- ja iLOQ-valtuutettu lukkoliike. Yrityksellämme on ISO-9001 ja ISO-14001 sekä OHSAS-18001 laatusertifikaatit. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoliike sekä turvajärjestelmien suunnittelu- ja asennusliike. Meillä on myös S2-sähköurakointioikeudet. Yrityksemme on Suomen Yrittäjien ja Turvaurakoitsijaliiton jäsen.

AMMATTITAITOA JA PALVELUA KAUPPAKESKUSTEN VAATIMUKSIIN

Käyttölukko on toteuttanut Hämeenlinnan Goodmaniin ja Tampereen Lielahtikeskukseen kattavasti erilaisia lukitus- ja turvatekniikkapalveluita. Kauppakeskusten kiinteistöpäällikkö Markku Salminen kertoo olevansa tyytyväinen Käyttölukon palveluvalikoimaan ja ammattitaitoon: ne ovat vastanneet hyvin isojen kauppakeskusten tarpeita ja vaatimuksia. 

”Käyttölukolla on erityisosaamista avainhallintaan, rikosilmoitinjärjestelmiin sekä kulunvalvontalaitteistoihin liittyen. Lisäksi heiltä löytyy kauppakeskusten tarpeisiin osaamista esimerkiksi oviautomatiikasta”, sanoo Salminen. 

Kauppakeskus Goodman on yli 70 liikkeen palveleva kokonaisuus ja Lielahtikeskuksessa 30 liikkeen kauppakeskukseen yhdistyvät monet kaupungin palvelut aina terveysasemasta kirjastoon. Molemmissa kohteissa lukitus- ja turvatekniikkapalvelut ovat avainasemassa sujuvan arjen kanssa, ja järjestelmiltä myös vaaditaan paljon. Kiinteistöpäällikkö Salminen kertoo yhteistyön sujuneen monesta liikkuvasta palasesta huolimatta mukavasti. ”Käyttölukolta on saanut asiallista, reilua, avointa ja osaavaa palvelua”, toteaa Salminen tyytyväisenä.

LUOTETTAVUUTTA JA REAGOINTIKYKYÄ TEOLLISUUDEN TARPEISIIN

Käyttölukko tuottaa kokonaistoimituksena Terra Patris -konsernin kulunvalvonta-, kameravalvonta- ja lukitus- sekä turvatekniikkapalvelut. Terra Patriksen kiinteistöpäällikkö Jyrki Niska arvostaa kumppanin kykyä tuottaa kattava palveluvalikoima korkealla ammattitaidolla, sillä teollisuudessa myös nopeat vasteet ongelmatilanteissa sekä järjestelmäintegraatiot ovat tärkeässä osassa. Jyrki Niska kertoo olevansa tyytyväinen siihen, että Käyttölukko on pystynyt täyttämään ison teollisuuden toimijan tarpeet ja vaatimukset hyvin.

”Käyttölukolla on laaja osaaminen kulunvalvontaan, etäkäyttöpalveluihin, rikosilmoitin- ja kameravalvontajärjestelmiin sekä lukitusjärjestelmiin. Lisäksi Käyttölukko pystyy toteuttamaan sekä ylläpitämään myös esimerkiksi savunpoistojärjestelmät”, Jyrki Niska kertoo.

Terra Patris Oy on suomalainen monialayhtiö, jonka päätoimialat ovat polttopuukone-, maarakennuskone-, ja sopimusvalmistusteollisuus sekä veneiden valmistus. Konserni on yksi merkittävimmistä polttopuukoneiden valmistajista maailmassa. Tämän lisäksi yritys toimii alihankinta- ja erikoiskonepajateollisuudessa. Yritys on perustettu vuonna 2000 ja sen palveluksessa työskentelee yli 500 henkeä. Terra Patris toimii yhdeksällä paikkakunnalla kuuden tytäryhtiön kanssa.

Niska tiivistää, että Käyttölukon laaja osaaminen turvatekniikan kokonaisratkaisujen toimittajana on heille erittäin tärkeää.

PALVELUITAMME

Esimerkkejä toimipisteidemme palveluista

lukitustekniikka

Lukitustekniikka

Olemme täyden palvelun lukkoliike. Meiltä löydät oviympäristöratkaisut aina omakotitalon lukituksista vaativiin erikoisratkaisuihin.

turvatekniikka

Turvatekniikka

Turvatekniikan asiantuntijoillamme on kymmenien vuosien kokemus turvallisuustekniikasta. Valikoimistamme löydät niin kameravalvonta-, kulunvalvonta- kuin rikosilmoitinratkaisut.

turvallisuussuunnittelu

Suunnittelu

Meiltä saat kokonaisvaltaisen turvallisuussuunnittelun kiinteistöösi. Ota yhteyttä, niin räätälöidään sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu.

TILAA TURVALLISUUSKARTOITUS

ASIAKKAAMME SUUSTA

'Käyttölukon laaja osaaminen kokonaisratkaisujen toimittajana on merkittävässä roolissa, kun turvajärjestelmiä jatkokehitetään ja ylläpidetään. Etäkäyttöpalvelut tuovat joustavuutta arkeen, järjestelmäintegraatiot sujuvoittavat arkista järjestelmien käyttöä. Käyttölukolta on saanut avointa ja osaavaa palvelua muuttuviinkin tarpeisiin." -Jyrki Niska, kiinteistöpäällikkö Terra Patris Oy

Lue lisää